Het is eenzaam aan de top!

Vanaf nu hoeft u er niet meer alleen voor te staan!

Wij helpen u om meer succes te behalen met uw bedrijf!

Bent u als MKB ondernemer of retailer ook wel eens jaloers op de grote jongens die overal specialisten voor hebben en die bovendien over een volledig directieteam kunnen beschikken om alle moeilijke vraagstukken op te lossen?

Wie heeft u om vertrouwelijk te sparren over de uitdagingen die op uw weg liggen? Bij wie durft u zich kwetsbaar op te stellen en uw twijfels te uiten? Natuurlijk heeft u uw accountant, maar is dat de persoon die u kan helpen bij vragen over marketing en strategie? Kan hij u helpen om meer omzet en winst te realiseren? En wie helpt u om uw team op scherp te zetten?

Hoelang blijft u nog in uw eentje ploeteren en vechten tegen de stress?

Fred Rutgers Advies geeft u net even dat steuntje in uw rug dat u nodig heeft. Zonder hoge vaste kosten. U betaalt alleen per uur op die momenten dat u ons nodig heeft. Samen krijgen we meer voor elkaar!

Met het juiste advies haalt u als ondernemer meer uit uw bedrijf.

Wij coachen u met respect.

  • Open en Eerlijk

  • Maar ook direct

  • Zonder wrijving geen glans

  • Wij vertellen u eerlijk waar het op staat, ook als u dat soms liever niet had willen horen. We kunnen het nu eenmaal niet mooier maken dan het is!

  • We dagen u uit om uw comfortzone te verlaten, want daar liggen de echte kansen!

  • We helpen u niet alleen met het ontwikkelen van plannen, we helpen óók met de uitvoering als u dat wilt.

  • Als we het antwoord op uw vraag niet weten, dan kennen we de juiste mensen die dat wel weten!

Bel ons vandaag nog voor en vrijblijvende kennismaking en u staat er niet meer alleen voor! Bel 0651542222.

"Als ondernemer voelde ik mij vaak eenzaam. Even overleggen met mijn familie of medewerkers gaf mij geen goed gevoel. Iedereen dacht daarbij ook altijd aan zijn eigenbelang en ik voelde mij nooit vrij om echt alles te bespreken. Nu heb ik bij Fred Rutgers Advies een vaste sparringpartner die ik gewoon kan bellen als ik even behoefte heb aan een objectieve mening of gewoon even een steuntje in de rug!"