Uw eigen marketingafdeling zonder vaste kosten!

Waarom zouden alleen grote bedrijven een professionele marketingafdeling kunnen hebben? U kunt dat ook!

Hoezo is een professionele marketingafdeling voor u onbetaalbaar? Bij ons betaalt u alleen als we echt voor u bezig zijn!

Voor de meeste retail en MKB bedrijven lijkt een marketingafdeling onbetaalbaar. Nu is dit ook binnen uw bereik zonder torenhoge kosten.

U betaalt gewoon per uur voor wat wij voor u doen wanneer u dat wilt. Onze marketingspecialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring in retail en MKB en hebben al heel veel ondernemers geholpen om hun omzet een boost te geven. Of u nu een onderneming wilt starten of

Wilt bouwen aan meer succes voor uw bedrijf. Wij geven u het juiste ondernemersadvies!

"Iedere maand krijgen wij een paar uur een marketingspecialist op bezoek. Samen maken we een plan voor de komende maand binnen de kaders van ons budget. Inmiddels levert ons dat veel extra omzet op!"

Samen met u maken we een degelijk maar creatief plan. Indien gewenst vertalen we dat in een planning en deelactiviteiten, die we naar wens ook begeleiden of voor u uitvoeren. U bepaalt wat wij doen en wanneer! U betaalt daarvoor een vast bedrag per uur. Simpel toch?

"Fred Rutgers heeft ons geholpen bij een volledige heroriëntatie van ons bedrijf.

We hebben samen opnieuw onze doelgroep bepaald. Ons aanbod is nu radicaal anders waardoor we nu opereren in een unieke niche van de markt. Hierdoor voelen we veel minder concurrentiedruk. Kunnen we betere prijzen vragen en maken we aanzienlijk meer omzet. Maar bovenal vinden we het werk dat we nu doen ook veel leuker om te doen!"

"Er ging een wereld voor ons open toen we zagen hoeveel we konden besparen op onze inkoop door slim om te gaan met de informatie uit onze kassa. Nu kopen we niet meer in voor de uitverkoop en maken we veel meer marge!"

De juiste informatie is goud waard!

U heeft meer waardevolle informatie in huis dan u denkt. Wij helpen u om waardevolle informatie uit uw systemen naar boven te halen. Vaak is het bijna letterlijk schatgraven. Uw kassa of CRM systeem bevat vaak hele nuttige informatie waardoor we veel beter en effectiever kunnen communiceren met uw klanten.

Ook leveren dit soort zoek acties vaak uiterst waardevolle informatie op waardoor u veel slimmer kunt inkopen of plannen.

Regelmatig staan onze opdrachtgevers verbaasd als ze zien wat je allemaal kunt doen met slim gebruik van uw beschikbare data. Niet voor niets praten wij eigenlijk het liefst over Bright Data.want het maakt niet uit hoeveel data je hebt, maar wat je er slim mee doet.

Wij helpen u daar graag bij!

Meteen bellen kan natuurlijk ook! Bel nu: 0651542222