Spreker

Heeft u een bijeenkomst voor winkeliers of MKB ondernemers? Zoekt u een spreker met een verhaal waar uw gasten het nog lang over zullen hebben? Dan heb ik dat verhaal voor u! Download op mijn homepage mijn boekje; 'Het geld ligt op straat, in tien stappen naar succes!' Op basis van dat verhaal heb ik al menige groep toehoorders op het puntje van hun stoel gekregen.

Winkels hebben het moeilijk. Winkeliers hebben soms het gevoel dat ze vechten tegen een niet te overwinnen veelkoppig monster. De nasleep van de crisis, de concurrentie van webshops, en de kennelijke onwil van banken om mee te denken zijn zomaar een paar voorbeelden. Gelukkig is het zeker geen verloren zaak! Er zijn wel degelijk kansen, maar dan moet u ze wél zien! Mijn verhaal opent de ogen van de toehoorders en geeft ze weer nieuwe moed en energie!

meer dan 150 optredens

meer dan 4500 toehoorders

hoge waardering door toehoorders

Winkels zijn mijn passie!

 

Telkens als ik ergens een winkel haar deuren zie sluiten springen mij de tranen in de ogen!

Daarom heb ik besloten om winkeliers te helpen in hun strijd om te overleven!

Regelmatig mag ik optreden voor winkeliersverenigingen, ondernemersverenigingen, inkoopcombinaties en merkartikelfabrikanten om winkeliers en hun medewerkers een echte energieboost te geven. Als je het al jaren moeilijk hebt valt het niet mee om telkens weer de energie te hebben om door te gaan, en juist daarbij help ik!

Ik open uw ogen voor nieuwe kansen! Ik leg uit hoe iedere winkelier op zijn eigen manier slimmer kan werken om meer kansen en omzet te genereren. Soms ben ik hard en confronterend, maar altijd met als doel om u verder te brengen! Zachte heelmeesters maken vaak stinkende wonden! Het gaat uiteindelijk toch om het resultaat?

Meer weten? bel mij vrijblijvend op 0651542222! Voor de kosten hoeft u het niet te laten!Kijk ook eens op mijn blog voor meer inspiratie en informatie!

Verkoop inspiratie

Op basis van mijn boek "Dus jij wilt verkoper worden? Man ga toch vissen" geef ik presentaties en workshops voor groepen verkopers en salesmanagers. Dit kan zowel op locatie binnen uw eigen bedrijf, maar ook op uw bijeenkomst waar dan ook. Dit verhaal gaat over de overeenkomsten tussen verkopen en sportvissen. Ik verschijn ook als sportvisser op het podium. In gewone begrijpelijke taal leg ik uit hoe de wijsheden van sportvissers ons kunnen helpen om meer klanten aan de haak te slaan. Alles zonder jargon waardoor iedereen snapt waar ik over praat. De presentatie kan indien gewenst op uw publiek worden aangepast.

Management inspiratie

Op basis van mijn boek "Corporate Samourai" geef ik managers nieuwe inspiratie om nog meer uit hun team te halen. De samourai hebben 250 jaar burgeroorlog overleefd op basis van een paar combinaties van vechttechnieken die zijn opgebouwd uit 4 basistechnieken. Met 4 basis management-vaardigheden en een paar slimme combinaties daarvan kunt u 250 jaar concurrentie overleven. Met hulp van de technieken die ik tijdens deze presentatie uitleg wordt uw leven als manager gemakkelijker, wordt de omgang met uw team soepeler en kunt u op een prettige manier betere resultaten realiseren. Corporate Samourai hakt het Europese en het Amerikaanse managementmodel in mootjes!

Omdat geen 2 bijeenkomsten hetzelfde zijn hoort een goede presentatie maatwerk te zijn. Daarom wil ik graag eens geheel vrijblijvend met u bespreken wat er zoal mogelijk is! Ook de kosten zullen u vast meevallen!