SCHRIJVER

Mijn boeken zijn geschreven vanuit mijn passie voor ondernemerschap. Zelf ben ik al mijn hele leven ondernemer en heb ik al heel veel geleerd. Deze kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Mijn boeken zijn geschreven vanuit de praktijk in spreektaal waardoor ze prettig lezen. Bovendien kun je meteen hetgeen je leest in de praktijk brengen waardoor je snel resultaat ziet! Veel leesplezier!

Als het op is, schudt de wereld op haar grondvesten!

 

De economie zit in het slop. Het milieu wordt ernstig bedreigd. We zijn verslaafd aan olie en gas. Onze verzorgingsstaat en de staatsfinanciën drijven op olie. Als olie en gas opraken zal de wereld op haar grondvesten schudden. De auteur is op een quest om daar tijdig iets aan te doen. Met hulp van een menselijke supercomputer wil hij met ook uw hulp de benodigde doorbraaktechnologieën ontwikkelen. In dit boek legt hij uit dat duurzaamheid enorme financiële kansen biedt en zelfs de zo hoog nodige nieuwe economische impuls kan geven. Pak ook uw kans en doe mee!

Het eerste exemplaar is op 24 april officieel in ontvangst genomen door mevr. Marjan Minnesma, volgens dagblad Trouw de duurzaamste Nederlander.

Het tweede exemplaar is op die dag officieel in ontvangst genomen door professor Jan Rotmans verbonden aan de Erasmus Universiteit, gespecialiseerd in duurzaamheid

Vaste verkoopprijs € 14,95

Verkrijgbaar bij uw boekhandel, Ako.nl, Bol.com, Bruna.nl en www.Managementboek.nl

Corporate Samourai

Management op het scherpst van de snede

 

Corporate Samourai helpt ondernemers om meer uit zichzelf en hun team te halen. Door het leven van de samourai te bestuderen ontstaan er verrassende, maar ook herkenbare inzichten waarmee u als manager direct aan de slag kunt. Het boek is bondig en in spreektaal geschreven en daardoor gemakkelijk te lezen. De auteur heeft deze aanpak zelf in de praktijk succesvol toegepast. Zowel managers als medewerkers vonden dat zij dankzij deze methode tot betere resultaten kwamen en meer plezier hadden in hun werk. Probeer het zelf ook eens!

ISBN 978-90-484-2828-1

Vaste verkoopprijs € 14,95

Verkrijgbaar bij uw boekhandel, Ako.nl, Bol.com, Bruna.nl en www.Managementboek.nl

Dus jij wilt verkoper worden? Man ga toch vissen!

 

Veel ondernemers vinden verkopen lastig. Maar dat hoeft het niet te zijn! In dit boek wordt in begrijpelijke spreektaal, op basis van herkenbare voorbeelden uitgelegd hoe je jouw verkoopdoelstellingen kunt realiseren. Verkopers worden hierdoor succesvoller en krijgen meer plezier in hun werk! Door verkopen te vergelijken met sportvissen maakt de auteur de voorbeelden voor vrijwel iedereen herkenbaar.

ISBN 978-90-484-2798-7

Vaste verkoopprijs € 14,95

Verkrijgbaar bij uw boekhandel, Ako.nl, Bol.com, Bruna.nl en www.Managementboek.nl

Winkels hebben een moeilijke tijd achter de rug.

Als retaildeskundige en trendwatcher ziet Fred Rutgers wel degelijk goede kansen voor winkels om te overleven. Dit vergt wel een andere manier van denken en een slimme aanpak van de betrokken winkeliers. In dit boek geeft Fred zijn visie op winkels en komt hij met praktische tips. Zijn motto is: ‘klagen helpt niet, ondernemen wel!’. Hij doet er alles aan om de Nederlandse winkels te helpen overleven, ook als hij daarvoor soms de winkeliers in kwestie streng moet aanpakken! Zijn eigen ervaring als winkelier is hierbij van grote waarde.

 

Te koop of te bestellen bij elke boekhandel in Nederland voor slechts € 17,99

 

Inmiddels al bijna een bestseller! Te koop of te bestellen bij uw boekhandel of op www.boekscout.nl. Slechts € 17,99.

 

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn, en dat is maar goed ook!

 

Er loopt een nieuwe doelgroep in uw winkelstraat. Consumenten hebben meer te besteden dan ooit tevoren, maar ze geven hun geld niet meer zo gemakkelijk uit! Dit boek geeft praktische tips hoe u daar mee om kunt gaan!

De nieuwe consument vergt een andere aanpak van u en dat is even wennen! Maar wees gerust, U kunt uw aanpak daar prima op afstemmen met de tips in dit boek!

Gratis mijn nieuwe boek als PDF!

Meld u aan voor mijn mailinglijst en als dank ontvang je geheel gratis mijn nieuwe boek; ' In zes stappen naar meer omzet!' De zes stappen methode heeft zich inmiddels al veelvuldig in de praktijk bewezen bij veel ondernemers in de retail en in het MKB voor ondernemers die rechtstreeks verkopen aan de consument.

Mede dankzij sponsoring door onder andere GMS Groep Nederland, en met hulp van distributiepartners zoals www.De Ondernemer.nl en www.managementboek.nl gaan we maximaal 10.000 exemplaren GRATIS weggeven als PDF.

Al meer dan 2000 keer gedownload!

Wilt u liever een gedrukt boek hiervan? Dat kan ook! Voor slechts € 17,99 incl. B.T.W. en incl.  verpakkings- en verzendkosten stuur ik het u toe. Bestellen kan via fred@fredrutgers.com

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken!

Sinds de crisis lijkt het wel of de banken hun kluizen dicht en de rolluiken naar beneden hebben.

Het verkrijgen van een financiering lijkt haast onmogelijk. Toch willen de banken graag, maar dan hebben ze wel een financieringsaanvraag nodig waarin alle info staat die ze nodig hebben om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen. In het verleden heb ik diverse succesvolle aanvragen ingediend en begeleid. In dit boek vertel ik u stap voor stap hoe het mij is gelukt om financieringen rond te krijgen. Als u deze methode volgt geeft u de bank de juiste informatie waardoor het u vast ook gaat lukken!

Dit boek is te bestellen via www.boekscout.nl of via www.managementboek.nl en te koop bij iedere boekhandel in Nederland!

Twee van mijn boeken hebben bijna de top 250 gehaald op www.managementboek.nl! Daar ben ik best een beetje trots op!

© Fred Rutgers 2017