Search
  • Fred Rutgers

Wat ben ik hier trots op!

Eerste lichting deelnemers is gisteren geslaagd voor de opleiding Toekomstbestendig Retailmanagement en Leiderschap!

Wat een mooie avond was het gisteren op 16 juli 2019 in Zutphen. De eerste deelnemers aan de eerste echte HBO deeltijd opleiding voor Retail is geslaagd!


Al enkele jaren was het mijn droom om van Retail weer een echt vak te maken. De tijden dat je zomaar een ruimte kon huren, een kassa kon plaatsen en die winkel vol kon gooien met spullen om vervolgens te beginnen met de verkoop liggen definitief achter ons. Het succesvol runnen van een winkel is weer echt een serieus vak geworden. Precies daarom wilde in dat heel graag ook bevestigen door hier ook een serieuze opleiding voor te starten en dan wel meteen op HBO niveau.


Het heeft ruim 3 jaar ploeteren gekost om het voor elkaar te krijgen, maar afgelopen najaar kwam mijn droom dan toch uit. De eerste lichting studenten ging van start. Mede dankzij hulp van Rabobank, GMS groep Nederland en de Hogeschool Arnhem Nijmegen is het gelukt. We konden starten in Zutphen met een mooie groep gedreven deelnemers. En gisteren volgde dan de kers op de taart. Alle deelnemers zijn geslaagd en mochten gisteren hun erkende Post HBO diploma in ontvangst nemen! Alle reden voor een feestje in de Broodfabriek in Zutphen.


Je snapt natuurlijk dat ik als oorspronkelijke initiatiefnemer hier heel erg blij mee was en natuurlijk ook best trots. Vooral overigens op deze toppers van retailers die er keihard voor geknokt hebben om deze mooie en vooral nuttige opleiding succesvol af te ronden. Nogmaals gefeliciteerd toppers!


4 views0 comments

Recent Posts

See All