Search
  • Fred Rutgers

Voorkom verlies van onnodige tijd en geld!

Voorkom verlies van kostbare tijd en geld en geniet van meer succes!

Je bent helemaal enthousiast over je nieuwe product of dienst. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Dit gaat je grote doorbraak worden..... en dan, gebeurt er bijna niets!

Dit heb ik in mijn carrière al zo vaak zien gebeuren, en echt niet alleen bij kleine ondernemers. Ook bij hele grote uiterst succesvolle multinationals heb ik dit zien gebeuren. Dus jij als MKB ondernemer hoeft je hier zeker niet voor te schamen.

Je hebt er nog wel zo goed over nagedacht. Je was er echt van overtuigd dat je nu het ultieme gat in de markt had gevonden. En toch, de omzet valt heel vies tegen. Nu heb je 3 opties, hardnekkig doorgaan tot je al je geld en energie hebt verbrand en je geen andere keus meer hebt dan je financiële ondergang te accepteren. Je kunt ook nu direct maar de handdoek in de ring gooien en je verlies accepteren. Maar wie weet gooi je dan een geweldige kans weg! Of je kunt er eens een blik op laten werpen door een ervaren ondernemer die al heel vaak dit soort problemen heeft weten op te lossen. Soms kun je met een paar kleine simpele aanpassingen opeens wel die doorbraak realiseren en groeit jouw idee uit tot een superhit. Echt ik heb dit al voor veel bedrijven mogen doen en met succes. Wie weet dus ook wel voor jou. Wat heb je te verliezen? Bel mij gratis en geheel vrijblijvend eens voor een kennismaking. Dan doe ik er ook nog eens een lekker kopje koffie bij! Stop nu met dat geworstel in de modder en bel Fred op 0651542222


10 views0 comments

Recent Posts

See All