Search
  • Fred Rutgers

Dit is waarom het soms handig is om mij in te huren!

Je wilt een bedrijf beginnen, of je bent al een poosje bezig en je wilt nu wel eens die omzet omhoog zien gaan. Hoe zorg je er nu voor dat je dit slim aanpakt.

Ik beschik over heel veel informatie over de "do's en don't's" als het gaat over het starten of laten groeien van jouw bedrijf. Zelf weet ik ook uit eigen ervaring wat wel en niet werkt. Ik heb een paar maal een bedrijf gestart dat vervolgens heel erg snel groeide in zowel omzet als aantal medewerkers. Echt groeien met vele tientallen procenten per jaar. Gelukkig ging het meestal erg goed, maar ook dat lukte niet altijd! Het is ook bij mij wel eens heel erg fout gegaan. Gelukkig heb ik daar veel van geleerd.

De laatste jaren heb ik ook veel onderzoek gedaan naar de belangrijkste factoren waarom een bedrijf succesvol is, of juist jammerlijk faalt. Hieronder geef ik alvast gratis een paar dingen om vooral goed over na te denken, hier zijn een paar zaken die doorslaggevend zijn voor jouw succes!


1. Is er wel voldoende echte vraag naar jouw product of dienst? Zijn er wel voldoende mensen die er voldoende voor over hebben om jouw producten en diensten af te nemen?


2. Wie zijn die potentiële kopers van jouw product of dienst eigenlijk en hoe kom en blijf jij met die doelgroep in contact?


3. Hoe zorg jij ervoor dat de juiste mensen weten dat jij voor een eerlijke prijs kunt bieden waar zij om zitten te springen? Hoe leg jij uit dat jij met jouw bedrijf echt het verschil maakt voor jouw klanten?


Dit zijn nog maar 3 dingen waarvan ik uit ervaring weet dat deze factoren het verschil kunnen zijn tussen falen en heel erg succesvol worden. En dan te bedenken dat ik nog tientallen andere waardevolle tips voor je heb!

Wil jij starten of juist heel veel extra gas geven bij de groei van jouw bedrijf en lijkt het jou verstandig om daar wat hulp bij te krijgen van iemand met een enorme hoop praktische ervaring? Bel dan vandaag nog geheel vrijblijvend met Fred op 0651542222. Samen werken aan succes!4 views0 comments

Recent Posts

See All