Search
  • Fred Rutgers

Ben jij klaar voor een nieuwe crisis?

Duitsland zit in het slop. Engeland stapt waarschijnlijk zonder deal uit de EU. Steeds vaker horen we dat er mogelijk een nieuwe crisis op de loer ligt. Ben jij er klaar voor?

Voor sommige ondernemers lijkt de vorige crisis nog niet eens afgelopen. In mij ogen komt dat meestal door slecht ondernemerschap. Goede ondernemers pakken hun kansen telkens weer opnieuw en halen eruit wat erin zit. Wel valt mij op dat echte ondernemers die telkens weer succesvol zijn ook heel goed weten waar ze zelf niet zo goed in zijn. Echte toppers durven het ook aan om daar eerlijk voor uit te komen en schamen zich niet om dan hulp te vragen van mensen die daar juist wel erg goed in zijn.

De afgelopen jaren heb ik al menig topondernemer geholpen om even gezamenlijk een paar belangrijke stappen te zetten om hun bedrijf weer een flinke boost te geven. De laatste tijd krijg ik opeens steeds meer ondernemers die een samen met mij willen kijken hoe hun bedrijf er nu voor staat. Het gaat dan vaak over de volgende onderwerpen;


* Halen wij wel uit de markt wat erin zit?

* Waar kunnen wij nog nieuwe kansen aanboren?

* Hoe kom ik in de huidige arbeidsmarkt nog aan mensen die echt kunnen en willen bijdragen aan mijn bedrijf?

* Hoe stabiel in mijn bedrijf? Kunnen we een periode van tegenvallende omzet aan?

* Hoe kan ik als ondernemer meegroeien met mijn bedrijf?


Vreemde ogen zien meer! Bovendien hebben wij niet dezelfde betrokkenheid bij uw bedrijf als uzelf. Daarom kijken wij zonder emotionele filters. Soms voelt dat even als confronterend, maar het is wél heel effectief! Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? nodig ons dan eens geheel vrijblijvend uit voor een kennismaking!

Bel vandaag dan nog met Fred op 0651542222.


15 views0 comments

Recent Posts

See All