Om te kunnen groeien met je bedrijf, zul je eerst moeten groeien als mens en als ondernemer.

Ik weet wat het is om keihard te groeien met je bedrijf. 200-300% groei in 1 jaar is mij niet vreemd.

Ik weet ook dat dit heel veel vergt van jou als mens en als ondernemer.

Stilstand is achteruitgang, dat geldt voor bedrijven, maar zeker ook voor ondernemers.

We leven in een tijdperk waarin we een leven lang moeten leren. De wereld om ons heen verandert zo enorm snel dat je voortdurend alert moet zijn om niet ingehaald te worden door je concurrentie. En dat terwijl je eigenlijk wilt dat je concurrenten hijgend achter jou aanhollen om nog een beetje in de buurt te blijven.

 

 

 

 

 

 

 

Ik hoor het zo vaak,.... Ik run mijn bedrijf al 25 jaar en ik doe het net zo als mijn opa en mijn vader dat deden en die waren erg succesvol. Met mijn ervaring weet ik echt wel hoe ik het moet aanpakken. Dat het nu niet goed genoeg gaat met mijn bedrijf ligt dus zeker niet aan mij. Ik kan er toch ook niets aan doen dat de markt tegen zit? Maar ja, evengoed verdien ik op deze manier het zout in de pap nog niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De enige die hierin verandering kan brengen ben jij zelf!

Niemand anders gaat dat voor je doen.

Maar gelukkig kan ik je daar wél bij helpen!

Inmiddels heb ik al meer dan 100 klanten hierbij succesvol geholpen. Vrijwel zonder uitzondering doen ze het aanzienlijk beter dan hun concurrenten. Sommigen kwamen bij mij met de vraag of ik ze wilde helpen om met zo min mogelijk schade hun bedrijf te staken. Inmiddels groeien ook die ondernemers als kool. vaak zelfs met dubbele groeicijfers per jaar. Gewoon omdat ze hun mindset hebben aangepast en het anders zijn gaan doen. Niet alleen werken in je bedrijf, maar zeker ook aan je bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel van die ondernemers zijn al jaren lang vast klanten. Vaak hebben we 6 tot 10 sessies per jaar waarmee ze grote stappen voorwaarts maken.

Lijkt jou dat ook wat? ben je ambitieus en durf je met mijn hulp buiten de box te denken? dan nodig ik je van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek ter waarde van € 275,00. Waarschijnlijk zal dat één van de beste beslissingen zijn die je in lange tijd hebt genomen. Investeren in je zelf is ook investeren in je bedrijf! Bel nu direct voor een afspraak met Fred op 0651542222.

Geen zout in de pap
Aanpassen om te overleven
Corporate Darwin
tijd voor succes