Betere dienstverlening met onze partners

Iedereen krijgt meer voor elkaar met een beetje hulp!

Wij helpen u graag, maar om u echt goed te kunnen helpen kunnen ook wij wel eens een beetje hulp gebruiken!

Daarom zijn wij trots op onze partners die ons regelmatig helpen om onze klanten een nog betere dienst te leveren!

Al ruim 15 jaar is Hart voor de Zaak een partner waar wij graag op vertrouwen. Vakmensen met passie voor hun vak, net als wij. Samen hebben we al veel mooie dingen bedacht en uitgevoerd. We dagen elkaar telkens uit om de grenzen nog verder te verleggen in het belang van onze klanten.

 

www.hartvoordezaak.nl

Annemieke Vleggaar van Quadesign is al jaren onze steun en toeverlaat als het gaat over vormgeving en websites.

Zij snapt telkens weer als geen ander wat onze klanten willen als het gaat om een advertentieontwerp, folder, logo of website. Telkens weer weet ze ons en onze klanten te verrassen met geweldige vormgeving voor een eerlijke prijs. Samen met haar lukt het ons telkens weer om de klanten van onze klanten te bereiken met de juiste boodschap!

 

www.quadesign.nl

Soms wil je echt even alles weten over je doelgroep!

Samen brengen wij jouw doelgroep haarscherp in kaart. Wie is jouw doelgroep, hoe leven ze? Hoe denken ze? Waar vind je ze? Hoe bereik je ze? Hoe ziet hun leven eruit? Waar zijn ze mee bezig? Zomaar een paar dingen die ons enorm kunnen helpen om jou optimaal te helpen bij het maken van je marketingplannen. Deze toppers behoren tot de absolute top in hun vak en wij zijn er trots op om met ze te mogen samenwerken.

www.whooz.nl

Soms willen we ook even echt alles weten over uw verzorgingsgebied.

 

Waar zitten welke winkels? Waar kunnen uw klanten parkeren? Hoeveel winkelruimte is er beschikbaar in uw dorp of stad? Waar lopen de mensen? hoeveel mensen lopen er langs uw winkel? Alles wat we op dat gebied willen weten kunnen ze ons bij Locatus vertellen. Daarmee kunnen we u nog veel beter adviseren en dat is voor ons en voor u van grote waarde!

www.locatus.nl

Samen met Yellow wings op Teuge organiseren wij managementtrainingen om ondernemers en hun team effectiever te leren communiceren. Om een marketing- of ondernemersplan goed uit te voeren is het belangrijk dat iedereen de zelfde kant uit trekt zodat we echt meters kunnen maken. Deze training is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook heel erg effectief en betaalbaar!

www.yellowwings.nl

U kent de uitdrukking vast wel; Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Maar hoeveel woorden zou je dan wel niet kunnen vervangen met een slimme promovideo?

 

Met trots kunnen wij nu melden dat wij een prachtige samenwerking hebben gesloten met een paar slimme videomakers.

Niels en Noël kunnen tegen uiterst betaalbare tarieven hele goede promovideo's voor u maken.

 

Wij helpen u om een krachtig verhaal te maken dat zij perfect in beeld brengen. Natuurlijk voorzien van ondertiteling want heel veel mensen willen niet dat iedereen hoort waarnaar zij kijken.

 

Deze filmpjes zijn perfect voor in uw webshop, op uw website, op uw social media of op uw Vimeo of Youtube kanaal.

Wilt u meer weten? bel voor meer info met Fred op 0651542222.

Schoka.jpeg