Vanaf nu kan ieder bedrijf tegen uiterst lage kosten beschikken over een professionele marketing- en salesafdeling.

Al vanaf een paar honderd euro per maand kunt ook u gebruik maken van onze marketing en sales afdeling. Als trendwatchers volgen wij de ontwikkelingen in uw markt dagelijks op de voet. En dat koppelen we dan weer aan onze ruim 30 jaar marketing en sales ervaring.

 

 

 

Hierdoor kunnen wij u een unieke dienstverlening aanbieden.

Wij staan 5 dagen per week van 9 tot 9 voor u klaar om u te helpen met uw marketing en sales. U betaalt alleen voor wat wij voor u doen. Er zijn GEEN vaste kosten en u zit nergens aan vast!

Wij helpen u met slimme en vooral creatieve, maar ook praktische marketing en sales adviezen. U wilt meer omzet, meer rendement en u wilt op een leuke manier uw bedrijf een flinke boost geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vele klanten weten uit ervaring dat onze aanpak werkt. Niet voor niets hebben wij al opdrachtgevers in 7 landen. Onze kleinste opdrachtgever heeft een omzet van iets meer dan 2 ton, de grootste doet meer dan 10 miljard omzet. Allemaal zijn ze blij met wat we doen en verdienen ze hun investering ruimschoots terug. Iedere maand opnieuw!

Voor meerdere klanten werken wij al ruim vijf jaar. Vrijwel iedere maand mogen wij voor ze aan de slag. En dat terwijl ze geen enkele contractuele verplichting aan ons hebben. Ze komen gewoon maandelijks terug omdat het werkt!

Hoe werkt het?

Na een vrijblijvende gratis intake bij ons op kantoor gaan wij voor u aan de slag.

Doorgaans betekent dat het begin van een langdurige samenwerking terwijl u toch nergens aan vast zit.

In overleg met u bepalen wij hoe vaak we samen om tafel gaan zitten om uw plannen voor de komende tijd te bespreken. Wij komen met voorstellen en ideeën, en bespreken de resultaten van de voorliggende periode met u omdat we het steeds een beetje beter en slimmer willen doen.

Indien gewenst werken wij de plannen ook voor u uit. Waar nodig kunnen wij daarvoor ook gebruik maken van onze partners zoals u die kunt zien op www.retailkitchen.nl.

Ook voor snelle vragen of voor het optimaliseren van een offerte of welke andere sales- of marketingvraag staan wij voor u klaar via telefoon en e-mail. U betaalt dan gewoon per tijdsblok van 6 minuten. gewoon lekker flexibel en efficiënt dus. En heeft u eens een maand geen budget? Geen probleem! Dan slaan we gewoon een maandje over. Zoals gezegd, u zit nergens aan vast!

Maar wat betaal ik dan voor deze dienstverlening?

Voorbeeld:

Voor een maandelijkse sessie bij ons op kantoor van 2 uur betaalt u slechts € 250,00 excl. b.t.w..

Voor een telefoongesprek van 12 minuten betaalt u slechts 2 x € 12,50 = € 25,00 excl. b.t.w.

Hiervoor ontvangt u maandelijks aan het eind van de maand een gespecificeerde factuur. Er worden alleen kosten in rekening gebracht met uw goedkeuring vooraf. Dus u weet altijd precies waar u aan toe bent!

Kortom, vanaf nu kunt u ook beschikken over een professionele marketing- en salesafdeling waardoor u weer echt een voorsprong zult krijgen op uw concurrenten.

Wilt u meer weten? Bel dan nu geheel vrijblijvend met Fred Rutgers op 0651542222.

We helpen je niet alleen om je marketing en sales slimmer en effectiever op te zetten. We leren je ook hoe je veel meer inzicht krijgt in je marketing- en salesproces waardoor je nog veel effectiever kunt worden en precies weet hoe je de boel op tijd kunt bijsturen.

© Fred Rutgers 2017