Klanten

Hieronder staat een overzicht van opdrachtgevers waarvoor ik opdrachten heb mogen uitvoeren. Uit respect voor de geheimhouding van de strategie van mijn opdrachtgevers kan ik hier niet ingaan op details van de opdrachten.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
drosselmeyer.jpg
Beno logo.png
retailcongress.png
logo-Ayvi.jpg
Signify logo.jpg
mode unie logo.png
Sweden logo.jpg
locanza logo.png
felder.png
rotocontrol.png
sewec ozon.png
hollander techniek.png
dpg media.png
finncolors_benelux_logo-3.png
De ondernemer.png
Meubelservice Nederland.jpg
Hoverniersbedrijf Reusken.jpg
logo-elcotel.png
droomparken logo.png
europarcs logo.png

Wat anderen over mij zeggen:

Reinder Boon, Directeur Innovatiepartners

In een paar sessies heeft Fred ons geholpen om eindelijk een duidelijk beeld te krijgen op onze markt en onze dienstverlening We weten nu precies in welke niche we succesvol kunnen zijn. We weten hoe we in gesprek kunnen komen en in gesprek kunnen blijven met de juiste potentiële opdrachtgevers. Dankzij de hulp van Fred zien we onze offertepijplijn en onze omzet duidelijk groeien!

Michel Kuster, directeur QWI engineering B.V.

Ik belde Fred voor hulp toen wij het even niet meer zagen zitten. Onze omzet stond onder grote druk en we zagen het eerlijk gezegd gewoon even niet meer zitten. Fred heeft ons geholpen om het anders en vooral slimmer aan te pakken. Niet alleen scoren we nu weer veel beter. We hebben er nu ook weer volop vertrouwen in en beleven weer plezier in ons werk! Dank voor je hulp Fred!

Joost en Jordy van One Million Leaves

Sinds Fred onze personal coach is maken we opeens grote stappen voorwaarts. Hij geeft ons telkens weer nuttige praktische tips waarmee we direct aan de slag kunnen. Hij is ook niet alleen de coach die tips geeft, als het nodig is helpt hij gewoon even mee om de boel strak te krijgen. Lekker hands-on en altijd inspirerend!

Vincent de Kok van GMS Groep Nederland b.v.

Fred is voor ons een waardevolle sparringpartner. Niet alleen voor GMS groep zelf, maar ook voor onze aangesloten leden. Hij heeft echt aangetoond dat hij onze ondernemers met simpele praktische tips een enorme boost kan geven die aantoonbaar tot meer omzet leidt. Zijn netwerk in retail is daarbij ook van grote waarde!

Reinder Boon

Projectmanager en mede oprichter Vertrouwenspact
 

"Ik heb Fred leren kennen als een zakelijke én geinspireerde ondernemer waarbij duurzaamheid op zijn lijf geschreven is. Ook hebben wij gewerkt aan de vormgeving en oprichting van het Vertrouwenspact en zijn inbreng heeft ons stappen verder gebracht."

Sander Tensen

​Re-integratie consultant at Rentree Reïntegratie
 

"Fred ken ik als de man van de grote lijnen en het oog voor detail. Een rasechte manager welke met zijn creativiteit en 100% integriteit andere kan overtuigen en mee kan krijgen zodat uw operatie naar een hoger platform word getild.

Een man met oog voor bedrijf en klant en altijd opzoek naar optimale inzet van organisatie en hoge klanttevredenheid."

Bert Krol, CEO Locanza.com

Fred is met recht een retail guru. Naast een enorm netwerk beschikt Fred over een schat aan ervaring en kennis met betrekking tot ondernemerschap en retail. Fred heeft een scherp oog voor kansen en aanwezige potentie binnen een onderneming. Dit maakt hem de ideale sparring partner voor zowel startende als ervaren ondernemers. Fred beschikt daarnaast ook over een no-nonsens mentaliteit waardoor resultaten snel zichtbaar zijn. Van harte aanbevolen!

Berry Engelen. Hoofddocent Hogeschool Arnhem Nijmegen

Met Fred samen op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen samengewerkt, Fred is een bevlogen spreker die het ondernemerschap en de ontwikkelingen in de markt boeiend kan weergeven voor studenten en ondernemers. Fred heeft visie op hoe je op HBO niveau ondernemersonderwijs in deeltijd moet vormgeven en werkt daar met gedrevenheid en enthousiasme aan mee. Was initiatiefnemer van de leergang Retailmanagement en Leiderschap. Recht door zee en direct in benadering overtuigt hij anderen en neemt ze mee in zijn initiatieven.

 

Hugo Heldenbergh, Creative Director and owner Zeal Creative agency.

Fred is anders. Hij luistert, hij kijkt, zijn hersenen scannen kansen af. Dwars van wat iedereen doet of van wat jij zou willen en denkt, legt hij bloot wat relevant is voor de klant of voor jou. Fred verhoogt de relevantie en de beleving op eenvoudige wijze.

 

Constantijn Fuchs, Advocaat, H2OV, Ambassadeur Koning Willem I prijs,

Fred is een doorgewinterde marketing specialist en prikkelt voortdurend je vermogen om anders te denken en vooral het beter te willen doen. Jezelf een uur sparren met Fred gunnen voelt als een bootcamp; zwaar en verfrissend.

Luuk Bindels, Student ondernemerschap & retailmanagement.

Fred Rutgers heb ik meerdere keren geïnterviewd voor school. Hij heeft mij vaak geholpen met adviesrapporten, onderzoeken en andere schoolprojecten. Fred was altijd bereid een interview af te geven en negen van de tien keer kon en wilde hij dit dezelfde dag nog doen. Fred gaf altijd creatieve en adequate antwoorden en weet precies waar hij het over heeft. Hele wijze en vriendelijke man die graag studenten helpt!

Petra Botter

Relatiemanager at Meeuwsen Ten Hoopen
 

"Fred always seems to know were the business opportunities are and he is really succesfull in everthing he does. I really respect him for that. He is also one off the best networkers I know. Because I am the director of the Bedrijfskring Lelystad I know what I am talking about. We have 435 members at this moment. And that is nothing comparing to the people who are in Fred's network. Keep up doing the good work Fred.