Keihard groeien met jouw bedrijf!

Wie wil dat nu niet zou je denken?

Nou, niet iedere ondernemer is daar geschikt voor, en ook niet iedere ondernemer heeft die ambitie.

Het moet bij jou als ondernemer passen en bij jouw gezinssituatie. Als jouw gezin het niet gaat trekken dat jij vol gas geeft, dan gaat het een lastige keus worden.

Ook je bedrijf moet er klaar voor zijn, of er klaar voor worden gemaakt. Als je bedrijf nu nog niet soepel loopt en je nog regelmatig tegen operationele probleem aanloopt, dan moeten we daar eerst iets aan doen. Als je hard gaat groeien en je processen kloppen niet, dan gaat er een hoop shit op je afkomen. En dat kunnen we gemakkelijk voorkomen door het slim aan te pakken. Ik weet uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om hard te groeien. Ik heb het al meer dan 10 keer gedaan.

 

Onlangs heb ik het weer gedaan met de Ondernemers Academy. Ik heb 50% van die activiteit verkocht aan een investeerder. Samen gaan we nu vol gas geven en doorgroeien naar een grensverleggend bedrijf dat actief moet zijn in meerdere landen. Supergaaf om te doen en ik krijg er een enorme kick van!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook graag de stap zetten naar flinke groei met jouw bedrijf?

Ben je ambiteus?

En ben je niet bang om om buiten jouw comfortzone te treden?

Dan kan ik je helpen om er een succes van te maken!

Ik ken uit eigen ervaring het klappen van de zweep, ik ken de kansen en ook de valkuilen en kan jou helpen om daar overheen te stappen.

Jij hoeft de fouten niet meer te maken die ik als eens heb gemaakt en dat gaat je veel tijd en geld besparen waardoor je sneller en met minder stress je doelen zult kunnen realiseren.

Zet nu de eerste stap naar het realiseren van jouw droom en bel Fred voor het maken van een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak ter waarde van € 275,00. Pak die telefoon en bel 0651542222.

Keihard groeien.jpg