Coach voor ondernemers

Als coach help ik mijn opdrachtgevers met het bouwen aan de profilering van hun bedrijf! Samen creëren we extra onderscheidend vermogen! In de huidige markt hebben klanten eigenlijk alles al en kunnen ze dat wat ze zoeken op vrijwel iedere straathoek aanschaffen, dus waarom zouden ze dan bij u komen?

 

Uw medewerkers en uzelf zijn moegestreden, telkens weer dat moddergevecht om het hoofd boven water te houden telkens weer klanten die vragen om korting of die roepen dat het ergens anders goedkoper is U ziet het niet meer zitten! In dat geval help ik u graag om er weer zin in te krijgen. Samen werken aan meer toegevoegde waarde, samen werken aan de beste deal voor de klant en dat hoeft zeker niet de laagste prijs te zijn! Het draait allemaal om beleving! Het draait om het juiste verhaal waarmee u uw klanten kunt boeien en wat uw klanten op hun beurt graag doorvertellen zodat de mond tot mond reclame gaat werken!

Samen gaan we klanten weer een unieke positieve beleving bezorgen waardoor klanten weer gaan snappen waarom ze juist naar u moeten komen! We gaan u weer anders maken dan u concurrenten en dat doen we niet door u concurrenten na te doen, nee! We gaan ervoor zorgen dat uw concurrenten juist u na willen doen!

 

Samen gaan we op zoek naar uw onderscheidend vermogen om dat vervolgens zoveel mogelijk te versterken!

 

Samen gaan we ervoor zorgen dat we uw sterke punten sterker maken en dat we duidelijk kiezen wat we de klant willen bieden, Waarom we dat doen, hoe we dat doen en waarom dit de klant een bijzonder gevoel gaat opleveren! En als het dan goed is wordt dat juiste verhaal voor de klant dan ook nog eens uw succesverhaal!

 

Wilt u ook bouwen aan een unieke marktpositie? Nodig mij dan eens vrijblijvend uit voor een persoonlijke kennismaking! Bel vandaag nog voor en afspraak met 0651542222.

Voor American Express heb ik een geheel nieuw plan ontwikkeld om nieuwe kaarthouders te werven en nieuwe kaartaccepterende bedrijven aan te sluiten. Uiteindelijk is deze nieuwe aanpak in 7 landen in Europa ingevoerd onder mijn begeleiding.