Fred-5 Nadenkend.jpg

Verdubbel jouw bedrijf in 3 jaar!

Ja echt dit kan jij ook!

Met mijn unieke aanpak kan vrijwel iedere ondernemer zijn bedrijf in slechts 3 jaar tijd verdubbelen. Binnenkort start ik weer met een groep van 3-5 gedreven ondernemers die er samen vol voor willen gaan.

Ik zal jullie intensief begeleiden en coachen. Sparren kunnen jullie zeker met mij, maar ook met elkaar. Door de kracht van de groep gaan jullie elkaar door dit proces trekken en zullen waardevolle vriendschappen ontstaan.

Ik ga jullie steunen met kennis en ervaring! Bovendien zal ik jullie regelmatig achter de vodden zitten om door te gaan en de stappen te zetten die je nu eenmaal echt zult moeten zetten om dit te bereiken.

Maar dan gaat het jou ook lukken.

Hoe weet ik zo zeker dat het werkt?

Ik ga jou niet jouw vak leren, daar weet jij meer van dan ik!

Ik ga je inspireren,

Helpen betere keuzes te maken,

Je positief te onderscheiden van de concurrentie,

Je helpen bij het vinden van nieuwe product / markt combinaties en nog veel meer!

Maar,

Het belangrijkste is dat ik je op een prettige manier achter de vodden zit! Je herkent het vast; vandaag ben je super enthousiast, morgen is het al wat minder en overmorgen val je alweer bijna terug in de sleur van de dag. hierdoor falen de meeste ondernemers bij het realiseren van hun ambities!

Ik help je telkens weer herinneren wat je zo graag wilt bereiken, Bij ieder gesprek vraag ik je naar de voortgang. Als je er even doorheen zit help ik je weer op weg. Ik stimuleer je echt om het allerbeste uit jezelf en je bedrijf te halen!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Wat gaan we doen?

Door mee te doen behoor je tot een exclusieve groep gedreven ondernemers die Samen gaan werken aan Succes!
Gedurende een jaar komen we 4 keer bij elkaar gedurende een vaste avond in de week inclusief een diner vooraf. Vooraf is er een kick-off sessie en na afloop komen we ook nog een keer bij elkaar voor een evaluatie. In totaal hebben we dus 6 groepssessies.

 

* Het kost je dus in totaal 6 avonden.

* Je krijgt hierbij gratis mijn e-boek "Keihard groeien"

* Bovendien krijg je ook al mijn eerder uitgegeven e-boeken..

* Je krijgt ook twee keer een exclusieve 1 op 1 sessie met mij voor de personal touch, bij jou op locatie waarbij we samen op zoek gaan voor extra kansen voor jouw bedrijf.

* Je krijgt toegang tot exclusieve coaching blogs

En we gaan intensief bouwen aan jouw bedrijf.

Reken alvast eens uit wat het jou zou opleveren als jij jouw bedrijf zou kunnen verdubbelen.....

Zin om mee te doen?

Niet iedereen kan zomaar meedoen! Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek gaan we samen onderzoeken of jij mee kunt doen aan dit unieke programma. Pak nu jouw kans en bel Fred voor deze GRATIS intake op 0651542222. Wie weet gaat dit jouw grote doorbraak worden! Wacht niet te lang want vol is vol!

Wil je weten wat deelname gaat kosten? Geen zorgen! Dit ga je dik terugverdienen. Bovendien is deze investering volledig aftrekbaar. Voor het exacte bedrag, bel mij maar even want dat hoeft jouw concurrent natuurlijk niet te weten.

Contact

Wil je meer weten over dit programma? of wil je gewoon eens vrijblijvend kennis maken om te zien wat we verder nog voor elkaar kunnen betekenen? Bel mij dan gerust voor een afspraak.

0651542222